Åtgärda säkerhetsproblem på din dator

Åtgärda säkerhetsproblem på din dator:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på länken Detaljer i den övre delen av huvudprogramfönstret för att gå till fönstret Aviseringscentral.
  3. Gå till avsnittet Status. I det här avsnittet visas säkerhetsproblem på din dator.
    • Välj ett problem i listan och klicka på en åtgärdsknapp, t.ex. Åtgärda.
    • Välj Ignorera i listrutan om du inte vill åtgärda problemet nu. Du kan visa listan över ignorerade meddelanden senare genom att klicka på Visa N ignorerade meddelanden.
  4. Gå till avsnittet Rekommendationer. I det här avsnittet visas rekommendationer dom inte är obligatoriska men som hjälper dig att optimera användningen av programmet och att skydda din dator på ett bättre sätt.
    1. Välj ett förslag i listan.
    2. Klicka på knappen bredvid en föreslagen åtgärd. Klicka till exempel på knappen Aktivera bredvid förslaget Vill du slippa jobbiga webbannonser?.
  5. Gå till avsnittet Nyheter. I det här avsnittet hittar du nyheter inom cybersäkerhet. Använd navigeringsknapparna för att läsa nästa nyhetsartikel eller för att gå tillbaka till föregående nyhetsartikel.